Fitness Advanced (Small Group)

Welkom bij de Fitness Advanced (indoortraining) van 2CoachMe Academy.
Dit is de meest uitdagende training die we aanbieden en biedt ook meer persoonlijke aandacht dan onze andere groepstrainingen.

De small group training (max 5 deelnemers) vindt elke donderdagavond en zaterdagochtend plaats op de 4e verdieping (bij mooi weer op het dak) van de Watertoren, waar je onder begeleiding van coach Thomas van der Vliet op een gezonde manier je grenzen opzoekt
In deze training wordt er aan de hand van professioneel trainingsmateriaal gewerkt aan de fysieke weerbaarheid door een combinatie van kracht en cardio oefeningen, waarbij de focus altijd op kracht (neuromusculair) komt te liggen.

Praktisch

Neem altijd een flesje water mee naar de training.
Je mag een eigen matje/handdoek meenemen.

Geen abonnement of inschrijfgeld

De training kost €14,- en wordt via strippenkaart betaald.
De proefles is niet gratis. Wanneer je het na de proeftraining hierbij wilt laten dan sturen we je een eenmalig betaalverzoek.

Je bent ook welkom bij de outdoor-fitness op de woensdag, zondag en de mind-fitness op de dinsdag met dezelfde strippenkaart.

Meetingpoint

We verzamelen in de entry (welkomshalletje) op de 4e verdieping.

Adres:
Watertoren Oranjepark Vlaardingen
van Linden van den Heuvellweg 2

Reserveer je plekje via de agenda!

We kijken naar je uit.

reserveren Sinds een aantal maanden ben ik aan het sporten bij 2CoachMe Academy en….. het is top! Het is een fijne manier om te sporten. Ik kom elke zaterdagochtend met plezier naar de Watertoren om in een kleine groep deel te nemen aan de Fitness Advanced training. Ik heb jaren gevoetbald en ik was en ben zeker geen fitness man, maar dit is een zalige manier om fit te worden en mijn lichaam in shape te krijgen. En ze luisteren goed naar je wanneer je blessures hebt. Nog geen zaterdag gehad dat ik met tegenzin naar de training ga! Coach Thomas, weet mij op een positieve en enthousiaste manier uit te dagen. En het is nog op een toffe Vlaardingse plek ook!