Indoor Fitness – Small Group

Welkom bij de Indoor Fitness – Smaal group training van 2CoachMe Academy.

De small group training (max 6 deelnemers) vindt elke zaterdagochtend plaats op de 4e verdieping (bij mooi weer op het dak) van de Watertoren.
Onder begeleiding van coach Joran de Bruijn of Wout van Dooren zoek je op een gezonde manier je grenzen op met behoudt van een juiste uitvoering.

Bij deze training ligt de focus op kracht (neuromusculair) en techniek. 

Een perfecte training wanneer je dat stukje extra spierkracht wilt prikkelen,, aan de juiste houding wilt werken of nog onzeker bent over de uitvoering van bepaalde oefeningen.

Praktisch

Neem altijd een flesje water en handdoek mee naar de training.

Geen abonnement of inschrijfgeld

De training kost €14,- en wordt via een strippenkaart verrekend.
De proeftraining is niet gratis. Wanneer je het na de proeftraining hierbij wilt laten dan sturen we je een eenmalig betaalverzoek.

Je bent ook welkom bij de outdoor-fitness op de woensdag, zondag en de mind-fitness op de dinsdag met dezelfde strippenkaart.

Meetingpoint

Meetingpoint: Watertoren, bij aankomst aanbellen.

Adres:
Watertoren Oranjepark Vlaardingen
van Linden van den Heuvellweg 2

Reserveer je plekje via de agenda!

We kijken naar je uit.

reserveren
Sinds een aantal maanden ben ik aan het sporten bij 2CoachMe Academy en….. het is top! Het is een fijne manier om te sporten. Ik kom elke zaterdagochtend met plezier naar de Watertoren om in een kleine groep deel te nemen aan de Fitness Advanced training. Ik heb jaren gevoetbald en ik was en ben zeker geen fitness man, maar dit is een zalige manier om fit te worden en mijn lichaam in shape te krijgen. En ze luisteren goed naar je wanneer je blessures hebt. Nog geen zaterdag gehad dat ik met tegenzin naar de training ga! Coach Thomas, weet mij op een positieve en enthousiaste manier uit te dagen. En het is nog op een toffe Vlaardingse plek ook!