Outdoor fitness

Fit worden in de outdoor fitness van Vlaardingen

Dit is een pittige en gezellige training voor de gevorderde en beginnende sporter. De training bestaat uit kracht en conditie oefeningen die je op eigen niveau uitvoert, hierdoor blijft het leuk en voorkom je blessures.

Wat kun je verwachten?

De kracht en conditie oefeningen worden kort uitgelegd in een lichtere en zwaardere variant, zodat je zelf kunt kiezen wat bij je past. Onder een lekkere beat, genietend van het park en de buitenlucht vlieg je door de training heen en zijn 60 minuten sporten snel voorbij.

De training in de buitenlucht kan ontstressend werken en door de fysieke en mentale uitdaging in de training zul je na de training regelmatig een gelukszalig gevoel (endorfine) ervaren. In een groep trainen met andere mensen van verschillend niveau werkt motiverend en pusht je makkelijk verder om het maximale uit je training te halen. De coach begeleidt en motiveert je in het bereiken of verleggen van je grenzen.

Praktisch

Elke zondag van 09.30 t/m 10.30 uur

Elke woensdag van 19.45 t/m 20.45 uur

We verzamelen altijd bij de Watertoren (van Linden van den Heuvellweg 2) en neem altijd een flesje water mee.

Voor welke doelgroep?

  • vrouwen en mannen die fysiek en mentaal sterker, gezonder en fitter willen worden samen met een gezellige groep mensen.
  • vrouwen en mannen die motivatieproblemen hebben om te gaan sporten.
  • zij die een zomer / winterstop hebben bij hun eigen sportclub.
  • kandidaten die aan het trainen zijn voor een beroep bij defensie of justitie.

Recensies

IMPRESSIE Outdoor fitness