Seminars in vitaliteit en persoonlijke ontwikkeling

Bewustwording en kennis zijn nodig voor gedragsverandering.

Waar ben ik mij van bewust? Wat ervaar ik nu? Wat heb ik nodig?
Middels bewustwording en kennisoverdracht bieden we je vernieuwende inzichten en inspiratie tijdens onze seminars en masterclasses op het gebied van vitaliteit en persoonlijke effectiviteit.
Met de focus op mentale winst en groei.

De seminars, masterclasses en lezingen hebben allemaal een leerzaam, inspirerend en motiverend karakter. Dit alles onder een fijne ambiance en gebracht met een vleugje humor.

We nodigen altijd inspirerende en kundige gastsprekers uit om het onderwerp kracht bij te zetten, zodat je altijd naar huis gaat met vernieuwende inzichten en inspiratie naar huis wederkeert.

“Een leven lang leren, lang leve leren.”

Programma 2022/2023

21 november – Slaap je sterk! – seminar – Watertoren
12 december – de Kracht van Ademhaling – seminar – Watertoren
23 januari – Veteranenkracht – lezing – Kroepoekfabriek
13 februari – Focus en Gedachten – seminar – Kroepoekfabriek
27 maart – Digital & mental health – seminar – Kroepoekfabriek
Meer info check de agenda.

Praktisch: 

  • Deuren gaan 15 minuten voor aanvang open.
  • Leden kunnen bij de ticketkeuze de kortingscode invoeren die via de periodieke infomail is verstrekt of kiezen voor de leden ticket.
  • Neem zelf een flesje water mee.
  • Het is handig een klein aantekenboekje mee te nemen.

Wij wensen u een fijne en leerzame seminar / masterclass / lezing.

Meld je aan

Kijk op onze agenda voor opkomende seminars/masterclasses waar je je voor aan kunt melden.

Agenda bekijken

Sprekers

Wout van Dooren
Mental coach

Als ondernemer in vitaliteit en persoonlijke effectiviteit zet ik graag mensen in beweging om zich te kunnen doorontwikkelen.Zowel figuurlijk als letterlijk.Door het aanbieden van seminars en masterclasses geven we mensen de mogelijkheid om zich zowel op fysiek als mentaal vlak te kunnen doorontwikkelen.Vitaliteit is heel breed en wij vinden het daarom belangrijk en leuk om een breed palet aan onderwerpen te laten passeren in ons programma.Doorontwikkelen en jezelf laten inspireren in een veilige leersetting en onder een fijne ambiance is onze missie.Geen inzetbaarheid zonder gezondheid.

Thomas van der Vliet
Intermittent living coach

Als digitale marketeer heb ik de (mentale) werkdruk binnen de snelle start-up wereld van dichtbij meegemaakt. Momenteel begeef ik mij al 5+ jaar op het snijvlak van vitaliteit & performance.Ik weet als geen ander hoe vitaliteit de hefboom kan zijn voor jouw prestaties en onderneming. Aan de hand van de nieuwste wetenschap en biohacking help ik je dan ook graag hoe je het ‘moderne presteren’ kunt combineren met een gezond en gebalanceerd leven.

 

Saskia Barendregt
Stress & burnoutcoach

Saskia is eigenaar van Elan coaching & Mindfulness. Daarnaast werkt zij als leerkracht in het onderwijs en is assistent docent gelukscoach bij Sonnevelt Opleidingen.

Elan betekent met enthousiasme, ijver en flair je doel bereiken. Dit is de manier waarop Saskia haar missie en passie uitdraagt. 20 jaar geleden begon ze in het onderwijs waar de zaadjes werden geplant op het gebied van werken met groepen, individueel begeleiden en gesprekstechnieken, maar vooral het creëren van een omgeving om te kunnen groeien en leren als mens. De afgelopen 20 jaar bestonden uit het volgen van de opleidingen tot Mindfulnesstrainer en Gelukscoach. En trainingen/ cursussen op het gebied van psychologie, pedagogiek, coachen, gesprekstechnieken, heartfulness, mindful parenting , yoga, mediteren, hartcoherentie, hoog sensitiviteit en burn-out,

‘Waarom ik doe wat ik doe!

De kunst van het leven heeft mij altijd geïntrigeerd.

Het vergroten en verspreiden van bewustzijn, compassie, vertrouwen,(mentale) gezondheid, geluk en vanuit je eigen kracht leven, is wat mij gelukkig maakt.’

 

 

Tamara Kern
Communicatie coach / Yoga docent / NLP master

Tamara Kern is werkzaam bij de politie en werkt daarnaast nog als oprichtster, trainer & coach bij Kern Fundamentals.

Ze is ooit 14 jaar geleden begonnen in de fitnessbranche. Dit is waar voor haar de basis lag als personal / revalidatietrainer en bewegingsspecialist bij fysiotherapiepraktijken. Ze heeft in de loop der jaren verschillende opleidingen gevolgd zoals; NLP (practitioner & master), verbindende communicatie, positieve en Tibetaanse Boeddhistische psychologie, heartcoherence en mindfulness om de body te verbinden aan de mind. Daarnaast is ze tevens Yoga docent.
Tamara is door haar ervaring en opleidingen specialist op de onderwerpen stressmanagement en communicatie.
Ze is sterk in waarnemen, communicatie en is oplossings- en resultaatgericht. Daarbij neemt ze deelnemers mee vanuit het hoofd naar het lijf om zo meer balans te creëeren in body, mind, spirit en soul, werk en privé, stress en ontspanning.
Wat Tamara uniek maakt is haar rustige, fijne energie die ze uitstraalt en met zich meebrengt. Ze maakt contact met de ander vanuit haar hart.

“Mijn passie is op een creatieve manier, in verbinding mensen en organisaties bewuster te laten worden, in beweging te brengen en vanuit hun kern te laten groeien. Verbinding, energie en ontwikkeling, daar doe ik het voor!”

Recensies