2CoachMe Academy

We zijn een coachbedrijf waar de inspiratie en de beleving voorop staan in de motivatie om fysiek en mentaal fit te worden en te blijven. Met de focus op fysieke en mentale winst.

Mentale en fysieke fitheid heb je nodig om op topniveau te presteren, weerbaar te zijn voor tegenslagen die je tegenkomt op je pad en optimistisch te kunnen blijven denken.
Je zou kunnen zeggen dat dit jouw preventieve en actieve verdedigingssysteem is.

De coach is de bewustmaker en inspirator voor jouw veranderwens, zonder bewustwording geen kennis om af te wegen en hierop doordachte beslissingen te kunnen maken.
Creëer je eigen visie op jouw vitaliteit door te groeien en open te staan voor nieuwe inzichten.

de COACHES

Wout van Dooren
Mental Coach / Oprichter

Even voorstellen, mijn naam is Wout van Dooren en ben 37 jaar.
Samen met mijn vrouw en 2 kinderen woon ik in Vlaardingen en geniet ik erg van het stadsleven. Ik ben gek op sporten en coachen, dit is dan ook wel terug te zien in de grondhouding van 2CoachMe.
Een aantal jaren geleden is mijn passie voor het ondernemen begonnen Naast dat ik de oprichter ben van 2CoachMe ben ik zelf nog werkzaam bij defensie als instructeur en coördinator. Bij verschillende operationele- en opleidingseenheden heb ik veel ervaring opgedaan in de fysieke en mentale grenzen van de mens.
Ik weet zelf hoe het is om te winnen en op het hoogst haalbare niveau te presteren binnen defensie. Ook heb ik ervaren hoe het is om op het ‘scherpst van de snede’ te opereren tijdens missies in het buitenland. Gelukkig weet ik ook hoe het is om in mijn presteren te falen. Dan voel je je even zeer kwetsbaar. Door deze leermomenten ben ik tot het besef gekomen dat falen niet bestaat, al voelt dat in het begin vaak wel zo.
Het motiveert mij om mensen te ondersteunen en te coachen om op een positieve en effectieve manier met hun doel om te gaan.
Met enthousiasme begeleid en help ik mensen met een (uitdagend) doel, de motivatie en gedrevenheid van de mens hierin werkt aanstekelijk voor mij.

Wouter van Sligtenhorst
Coach / TRAINER

Even voorstellen, mijn naam is Wouter van Sligtenhorst en ben 39 jaar.
Ik woon in Vlaardingen en verzorg op de woensdagavond als coach de training.
Ik ben hiernaast ook werkzaam bij de Koninklijke Marechaussee als trainer van de vaardigheid die de collega’s moeten kennen en kunnen op straat. Denk daarbij aan de aanhoudprocedures op elk mogelijke wijze, maar ik wil hen ook scherp houden met betrekking tot de regels die daarbij gelden. Coaching en inzicht geven zijn hierin een belangrijk onderdeel.
Daarvoor ben ik 9 jaar persoonsbeveiliger geweest bij de politie en de Koninklijke Marechaussee. Rond mijn 12e jaar begon ik met mijn trainingen in de vechtsport en deed daarnaast fitness ter ondersteuning van het vechten.
In de tijd bij defensie en de politie heb ik de nodige (sport) ervaring opgedaan en dat probeer ik in een mooie mix aan kracht- uithoudingsvermogen met een positieve instelling over te brengen op de dagen dat ik de outdoor-fitness verzorg bij 2CoachMe.

Thomas van der Vliet
Vitaliteitscoach / Trainer

Mijn naam is Thomas, 26 jaar en als geboren Vlaardinger woon ik nu in Rotterdam. Ik sport bijna elke dag & mijn hoofd is altijd op zoek naar nieuwe innovatieve methodes, manieren & kansen om dingen te verbeteren. Stilzitten is dan ook mijn uitdaging!

Na een aantal jaar op kantoor te hebben gewerkt aan innovatieve reisconcepten besloot ik 2 jaar geleden gehoor te geven aan een andere passie: gedrag, vitaliteit en persoonlijke groei. Tijdens mijn opleiding tot geaccrediteerd Leefstijlcoach begon de huidige tijd met de constante prikkels en de drang naar het bereiken van het ‘hoogst haalbare’ mij nog meer te intrigeren. Ik raakte gefascineerd door het huidige collectieve gevoel van ‘maakbaarheid’ aan de ene kant, met tegelijkertijd alle toenemende fysieke & mentale problemen bij mensen aan de andere kant. Hier zit een gat dacht ik. En dit gat zag ik niet alleen in mijn omgeving, maar ook zeker bij mijzelf. 
Na het afronden van mijn opleiding ben ik meteen aan de slag gegaan als vitaliteitscoach & trainer om in dit gat te springen.

Want hoe kunnen individuen en teams op een gezonde manier op hoog niveau blijven presteren, zowel fysiek als mentaal? Dat is de vraag waar ik mij volledig in vast bijt. En de antwoorden op deze vraag breng ik met liefde over middels onze trainingen/coachingen, seminars & vitaliteitsprogramma’s, voor zowel individuen als voor bedrijven.

 

Samen sta je sterk!

Het bestaan van 2CoachMe is begonnen met het organiseren van een training voor een groep die samen als team een sportprestatie wilde leveren.

Vanuit deze basis is het deelnemersbestand en mijn ervaring op coachvlak in de civiele sector gaan groeien.

Wij geloven dat sport een grote verbindende factor kan zijn en vinden het daarom belangrijk om gezond te ondernemen.

Dit doen we in de volgende seizoenen:
In de winter organiseren we verschillende trainingen op het ijs van het Winterterras dmv een heus ‘Fitness on ICE’.
Elke lente organiseren we de Workout4Kika waarbij we door samen te sporten geld inzamelen voor kinderen die te maken krijgen met de ziekte van kanker.
Elke zomer verzorgen we ism SUP VLaardingen een SUPitUP event, vaak in samenwerking met Waterpoort Vlaardingen.
Dit om de Vaart plasticvrij te houden voor een schone omgeving voor mens en dier.
In de herfst organiseren we namen Stichting Urban Fit de Urban Haring Run en het Urban Fit Festival.

Ook zijn er leuke samenwerkingen met andere bedrijven/partijen zoals:
– RunningPoint
– Stadsstrand
– SUP Vlaardingen
– Winterterras
– IndeWatertoren
– Stichting UrbanFit
– Sterk Lopen

Tenslotte hebben we een aantal overeenkomsten afgesloten:
– Netwerkpartner van ‘Gezond Oud Worden in Vlaardingen’
– Partnerschap met JOGG Jongeren op Gezond Gewicht
– Lid van de club van 200 van de Stadsgehoorzaal
– Lid bij MKV Maatschappelijke Kring Vlaardingen
– Verbonden aan Qredits Coaching