De coach

Even voorstellen…

Mijn naam is Wout, 36 jaar en heb een passie voor ondernemen, sporten en coachen. Ik ben werkzaam bij Defensie en heb ik bij de operationele eenheden en opleidingseenheden veel ervaring opgedaan in de fysieke en mentale grenzen van de mens.

Ik weet zelf hoe het is om te winnen en op het hoogst haalbare niveau te presteren binnen defensie. Ook heb ik ervaren hoe het is om op het ‘scherpst van de snede’ te opereren tijdens missies in het buitenland.
Gelukkig weet ik ook hoe het is om in mijn presteren te falen. Dan voel je je even zeer kwetsbaar. Door deze leermomenten ben ik tot het besef gekomen dat falen niet bestaat, al voelt dat in het begin vaak wel zo.

Het motiveert mij om mensen te ondersteunen en te coachen om fit en effectief met hun doel om te gaan. Met enthousiasme begeleid en help ik mensen met een (uitdagend) doel, de motivatie en gedrevenheid van de mens hierin werkt aanstekelijk voor mij.

“Sporten moet leuk zijn om het te willen blijven doen”.

Fit worden in de outdoor-fitness van Vlaardingen.

Het bestaan van 2CoachMe is begonnen met het organiseren van fysieke trainingen aan een team ter voorbereiding op hun deelname aan RUNforKIKA.

Vanuit deze basis is het deelnemersbestand en mijn ervaring op coachvlak in de civiele sector gaan groeien.

Mentale en fysieke fitheid heb je nodig om op topniveau te presteren, weerbaar te zijn voor tegenslagen die je tegenkomt op je pad en optimistisch te kunnen blijven denken.

Je zou kunnen zeggen dat dit jouw preventieve en actieve verdedigingssysteem is.

Door buiten te sporten, werk je aan je eigen lichaam in een gezonde en inspirerende omgeving en zorg je dus voor een fit gestel en fitte geest.

Om mijzelf te ontwikkelen en de kwaliteit van de trainingen naar een hoger level te kunnen brengen, ben ik mij d.m.v diverse opleidingen aan het professionaliseren.
Een greep uit de afgeronde opleidingen;
– AALO Fitness trainer
– AALO Small Group Trainer
– AALO Specialisatie Zwanger Fit
– Reanimatie BLS Provider