Coachingtrajecten aanbod

Wij bieden vanuit onze expertise een aantal coachingtrajecten aan voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Wij bieden een leuk en bijzonder traject waarin je op zelfonderzoek uit kunt en kunt bepalen waar je aandacht aan zou willen besteden. Wij begeleiden jou graag om voluit te kunnen leven en in je kracht te staan, of je nu gezonder wilt leven of beter wilt presteren.

 

 

Je mag een keuze maken uit één van de onderstaande trajecten of geheel ‘freestyle’ een eigen traject uitzetten.

Een traject bestaat uit 5 coachsessies van elk ongeveer 75 minuten.
We beginnen een traject met een kennismaking/intake en sluiten het traject af wanneer jij er klaar voor bent.

We kijken naar je uit.

 

 

Recensies

 

Recensie: Mark & Ineke

Begin 2021 hebben Mark en ik contact opgenomen met Wout. Na een vrij stressvol coronajaar, waarin de voetbal en hockey gestopt was en in plaats daarvan de BBQ vaker werd aangestoken, hadden we er behoefte aan om het roer om te gooien.
We moesten letterlijk weer in beweging komen, maar op de één of andere manier kregen we het zelf niet voor elkaar en hadden een stok achter de deur nodig.

Recensie: Michiel

1. Ben je tevreden over het coachingtraject en waarom wel/niet?

Ik ben zeer tevreden over het coachingtraject, omdat het me een eigen krachtbron heeft gegeven waar ik (omdat ik het namelijk zelf ben) enorm in geloof.

2. Heb je jouw doelen kunnen bereiken?
Ik denk van wel. Mijn doelen waren niet zwart/wit, maar ik denk wel dat de uitkomsten antwoorden zijn voor mijn toekomst.