Personal coaching-training

Bewuster leven kun je alleen zelf.

Wij bieden bijzondere coachingtrajecten aan voor mensen die zich op het gebied van vitaliteit en persoonlijke effectiviteit willen optimaliseren of ontwikkelen.

De domeinen waar we op coachen zijn:

 • Energie
 • Beweging & Voeding
 • Slaap
 • Mentale kracht
 • Verandermanagement
 • Toekomstperspectief
 • Zelfvertrouwen

Coachmodel 2CoachMe Academy

Wout; “Ik wil mensen coachen om de balans en het vertrouwen in hun zelf terug te winnen of juist te vergroten”.

Wij geven jou een 360 graden spiegel, een helicopterview en een open en eerlijke feedback op wat we observeren en voelen.

Iedereen is anders en heeft eigen gedachten, gevoelens, drijfveren, geloofsovertuigingen, krachten, angsten en belemmeringen.
De coach heeft hier respect voor en houdt hier rekening mee om jou snel en effectief naar je doel te begeleiden.

Voor wie, wanneer je:

 • uitdagende doelen hebt die je wilt nastreven.
 • jouw leefstijl wilt optimaliseren of in balans wilt brengen.
 • veel stress ervaart, slecht slaapt of laag in je energie zit.
 • wilt werken aan je zelfvertrouwen en toekomstperspectief.
 • je op mentaal vlak beter wilt presteren.
 • copingmechanismes wilt ontwikkelen om beter met stress om te gaan.
 • in discretie gecoacht wilt worden.
 • als veteraan ondersteunt behoefte hebt aan ondersteuning.
 • je je fysiek en mentaal wilt voorbereiden voor een baan bij defensie of politie (speciale eenheid).

Hoe:
N.a.v. je situatie en wensen stellen we samen een coachplan op.

Middels een aantal coachingsessies gaan wij jou begeleiden om het beste in je zelf naar boven te kunnen halen. Je kunt in 3 tot 12 sessies al veel bereiken.
Wanneer de coachwens concreet is en er geen diepgaande verandering benodigd is om je doel te bereiken, dan kan 1 sessie ook afdoende zijn.
De sessies duren ongeveer 75 minuten.

De coachingsessies vinden altijd plaats op een inspirerende (rustig, maar niet saaie) locatie en kunnen zowel buiten in het park/bos als binnen in onze coachpraktijk in de Watertoren plaatsvinden.
Het is zelfs mogelijk om de coaching online of telefonisch te laten plaatsvinden, alhoewel dit niet onze voorkeur heeft.

Investering in jezelf:
Onze trajecten/pakketten zijn niet te declareren via een zorgverzekering.
Wij bieden verschillende tarieven en trajecten aan voor verschillende coachbehoeftes. Deze tarieven en trajecten worden uitgelegd in het kennismakingsgesprek.

Gebruik het contactformulier op deze pagina om een kennismakingsgesprek in te plannen in de Watertoren of via de telefoon.
  
Tip:
Veel werkgevers willen hun werknemers ondersteunen door coachingtrajecten t.b.v. de persoonlijke ontwikkeling declarabel te maken.

Je kunt ons ook bereiken via info@2coachme.nl
We nemen dan z.s.m. contact met je op.

Groet,

Wout & Thomas

Recencies

Marcella / 36 jaar / communicatieadviseur
 
Omdat ik persoonlijke begeleiding zocht bij het sporten heb ik bij Wout een aantal coachingsessies gevolgd. Op basis van mijn wensen en behoeften heeft Wout gerichte trainingen opgesteld. Tijdens deze trainingen werd ik zowel mentaal als fysiek uitgedaagd om mijn doelen te bereiken. Met de handvatten die ik tijdens de trainingen heb gekregen, kan ik zelfstandig aan de slag. Wout is een gedreven persoon en luistert goed naar je.
Hij stelt de juiste vragen en heeft ruim de tijd genomen waardoor ik goed ben geholpen!
 
Wekelijks volg ik ook de fysieke trainingen bij 2CoachMe Academy.
De groep bestaat uit leuke en gemotiveerde mensen die trainen op hun eigen niveau. Wout zorgt ervoor dat je de hulp krijgt die je nodig hebt. Doordat de trainingen iedere week anders zijn blijft hij je verrassen en uitdagen.
 

Man / 41 jaar / docent

Op het werk merkte ik dat ik vastliep. Is dit nog wel het werk dat ik kan blijven doen? Waar krijg ik energie van en wat kost mij energie.
Met dit vraagstuk kwam ik in aanvang bij Wout. Na een oriënterend gesprek heb ik de keus gemaakt dit traject met Wout aan te gaan. Best wel een stap voor mij, dus de klik was voor mij erg belangrijk.
Een voordeel was dat ik Wout al eerder met veel passie en liefde voor het coachen over zijn werk had horen praten. Het was mijn voorkeur om het traject al sportend en bewegend aan te gaan.
Dit maakt het voor mij makkelijker om het gesprek aan te gaan, in plaats van in een statische situatie zoals in een kantoor.
Deze uitgangspunten hebben er voor gezorgd dat ik 5 hele goede sessies bij Wout hebben mogen volgen.
Al hardlopend en suppend zijn wij tot mooie, goede en leerzame gesprekken gekomen.
Wout kan spiegelen, zijn vinger zo nu en dan op de zere plek leggen, luisteren en voor mij ook belangrijk, iets van zich zelf laten zien.

Wout bedankt voor je tijd en persoonlijke aandacht. Het suppen wat echt coaching 2.0. Super gaaf en af toppen met een goed gesprek. Bedankt!

 

Marjolein / 48 jaar / Beleidsmedewerker onderwijs

“Wekelijks train ik bij 2CoachMe Academy.

Toen er een proeftraject voor personal coaching/training werd aangeboden, heb ik contact gezocht met Wout. Na een intake, waar alle tijd voor werd genomen, zijn we samen aan de slag gegaan met verschillende thema’s.

De gesprekken die we hebben gevoerd hebben tot nieuwe inzichten over mezelf geleid, leggen soms de vinger op de zere plek, zijn ontspannend en inspirerend.

De combinatie van personal coaching en personal training is mooi en is voor mij heel leerzaam gebleken. De mentale en fysieke uitdagingen tijdens deze trainingen zijn leuk en zullen mij zeker helpen in de toekomst.

Onderhoud van lichaam en geest, mooie combinatie en voor herhaling vatbaar!

Ook de keuze voor de locatie vond ik origineel!

Bedankt!”

Contact

Neem contact met ons op om kennis te maken en uit te vinden of wij je verder kunnen helpen.