Inspiratoren

Wil jij jezelf ontwikkelen?

Welkom bij Inspiratoren, interessante seminars op mentale ontwikkeling met de focus op mentale winst.

De seminars hebben allemaal een leerzaam, inspirerend en motiverend karakter en is het de bedoeling dat je na 1,5 uur als een sterker en slimmer persoon huiswaarts gaan.

Door praktische tips, ervaringen, persoonlijke verhalen en vernieuwde inzichten willen we mensen meer laten geloven in hun eigen vermogen en inspiratie meegeven om te kunnen transformeren in gedachtes en gedrag en zo effectiever te kunnen zijn.

De seminars zijn bedoeld voor iedereen die wil werken aan zijn eigen mentale groei.

De gastheren Wout van Dooren, Eric Wittkampf en Maurice Wiegman nodigen dikwijls een inspirerende gastspreker uit om het onderwerp extra kracht bij te zetten. Vaak met een achtergrond bij justitie of defensie, maar niet altijd.

“Een leven lang leren, lang leve leren.”

Eerstvolgende seminars:

Maandag 18 maart 2019
Seminar; Burn-out….. heter dan ooit!
Direct ticket bestellen

In 2017 gaf 16 procent van de werknemers van 15 tot 75 jaar aan zich minstens een paar keer per maand psychisch vermoeid te voelen door het werk. Bron CBS NOV 18’

Psychische klachten zijn van alle tijden. Hoe we met deze klachten omgaan is de laatste jaren erg aan het veranderen en verschilt van persoon tot persoon.
Van zelfhulpboek tot yoga en van extreme sporten tot een jaar onbetaald verlof.
Het lijkt alsof we als mens steeds meer bewust worden over ons psychisch welbevinden. Echter bewustzijn is de eerste stap.
Patronen herkennen, keuzes maken en  zelfdiscipline is een vervolg hierop.

In het seminar Burn-out… heter dan ooit! kijken we met elkaar naar het opnieuw uitvinden van jezelf en actief proberen om de zogenaamde ‘put’ uit te komen. Hiervoor kijken we niet alleen naar het aspect werk maar ook naar je persoonlijk leven. Met behulp van persoonlijke verhalen en praktische tips hopen we jullie in 1,5 uur naast bewustzijn ook actief te laten worden in het overwinnen van stress en burn-out klachten.

Wil je een burn-out voorkomen, zit je in een burn-out of heb je misschien een geliefde / kennis /collega met een burn-out? Kom dan naar deze seminar en verrijk jezelf.

Tot maandag 18 maart.

Pieter van Rossum & Wout van Dooren

 

Maandag 15 april 2019

Seminar; Leven is een keuze

Direct tickets bestellen

Stel, je bent in de bloei van je leven, je hebt een vrouw en twee jonge kinderen en een leuke baan. Je drumt in een band, doet aan hardlopen en fietsen en voetbalt regelmatig met je zoon. En dan ineens blijk je ernstig ziek te zijn en kom je in een rolstoel terecht.

Het overkwam Maurice Wiegman (1966). Een halfjaar lang bracht hij door op een matras in de woonkamer, rouwend om alles wat hij was kwijtgeraakt. Daarna maakte hij de keuze om weer te gaan leven.

Ruim zestien jaar na de diagnose heeft Maurice talloze sportieve prestaties op zijn naam staan, waaronder drie medailles voor een halve triatlon. Hij runt een succesvol eigen coaching bedrijf en is nog steeds de spil van zijn gezin. Ondanks de vele obstakels die hij op zijn weg tegenkomt en de pijn die er dagelijks is, heeft hij zijn dromen laten uitkomen.

Ieder mens krijgt in zijn leven te maken met tegenslag. Soms is die tegenslag zo zwaar dat het voelt als het einde van de wereld. Je ziet geen uitweg meer. Toch zijn er altijd nog keuzes die je kunt maken, ook al lijkt het van niet. In dit seminar vertelt hij hier over.

 

Wil jij weten welke seminars er nog meer verkrijgbaar zijn voor bedrijven en organisaties op locatie?

Vraag onze seminarbrochure aan via www.2coachme@outlook.com en geef je persoonlijke wensen aan.

Praktisch

De seminars vinden plaats in een unieke ruimte, namelijk de 5e verdieping van ‘de Watertoren’ in Vlaardingen.

De seminars verschillen qua prijs, maar zijn altijd incl. koffie of thee.

Elke maand is er een nieuwe seminar, bekijk hiervoor het programma.

Er is direct naast de Watertoren een parkeerplaats met voldoende parkeergelegenheid.

Het is ook mogelijk te dineren in de Watertoren voorgaand de seminar middels een leuke combideal.
De ‘semidiner’ is een 3 gangenmenu inclusief een welkomstdrankje voor maar €23,50
Opgeven voor deze semidiner doe je via een mailtje naar Inspiratoren.
2coachme@outlook.com

Sociëteit Inspiratoren

Kun je wel wat inspiratie en kennis gebruiken op het gebied van mentale ontwikkeling en wil je niks missen van de opvolgende seminars, dan kun je lid worden van de sociëteit ‘Inspiratoren’.

Middels deze denktank wordt het mogelijk om een binding te houden en een netwerk te creëren met mensen die willen werken aan hun eigen vitaliteit (natuurlijk maak je dan gebruik van een speciaal tarief voor de seminars).

Je ontvangt een e-mail als er nieuwe seminar online is geplaatst.

Meld je aan

Meld je aan voor de seminars/lezingen door op een van de onderstaande data te klikken.

Recensies

IMPRESSIE INSPIRATOREN