Inspiratoren

Wil jij investeren in je eigen ontwikkeling?

Welkom bij Inspiratoren.
Het platform wat interessante seminars, masterclasses en lezingen aanbiedt op persoonlijke ontwikkeling met de focus op mentale winst.

De seminars, masterclasses en lezingen hebben allemaal een leerzaam, inspirerend en motiverend karakter en is het de bedoeling dat je na ongeveer 1,5 uur als een krachtiger en slimmer persoon huiswaarts gaat.

Door praktische tips, ervaringen, persoonlijke verhalen en vernieuwde inzichten willen we mensen meer laten geloven in hun eigen vermogen en inspiratie meegeven om te kunnen transformeren in gedachtes en gedrag en zo effectiever te kunnen zijn.

We nodigen altijd inspirerende en kundige gastsprekers uit om het onderwerp kracht te geven, zodat je altijd naar huis gaat met vernieuwende inzichten en praktische tips rondom dit onderwerp.

“Een leven lang leren, lang leve leren.”

Seminars & masterclasses 2020:

28 januari
Masterclass ‘Silent Speaking’
Kade 40 / Vlaardingen
3 februari
Seminar ‘Proeverij in Vitaliteit’
Spreker Wout van Dooren
Kade 40 / Vlaardingen
19.45 – 21.15
Author name
Een goede seminar met nuttige kennis over de elementen om bewust en gezond te leven.
Author name / Company name
23 maart
Seminar ‘Burnout……heter dan ooit!’
Spreker Pieter van Rossum
De Kroepoekfabriek / Vlaardingen
19.45 – 21.30 uur
Voor tickets klik hier
7 april
Seminar ‘Heb jij even geluk!’
Spreker Joy van Etten
Kade 40 / Vlaardingen
19.45- 21.15 uur
Voor tickets klik hier
19 mei
Lezing ’75 jaar vrijheid Toen & Nu’
Spreker Kees Verhulst en Wout van Dooren
Bibliotheek / Vlaardingen
Voor gratis aanmelden klik je hier
24 juni
Lezing ‘Mijn Vuurdoop’
Spreker ….. en Wout van Dooren
De Kroepoekfabriek / Vlaardingen
Tickets binnenkort verkrijgbaar

Praktisch

De seminars vinden plaats op een inspirerende locatie. Deze wisselt afhankelijk van het onderwerp en passende ambiance.

De seminars verschillen qua prijs, maar zijn altijd incl. koffie of thee.

Elke maand is er een nieuwe seminar, bekijk hiervoor het programma.

Sociëteit Inspiratoren

Kun je wel wat inspiratie en kennis gebruiken op het gebied van mentale ontwikkeling en wil je niks missen van de opvolgende seminars, dan kun je lid worden van de sociëteit ‘Inspiratoren’.

Middels deze denktank wordt het mogelijk om een binding te houden en een netwerk te creëren met mensen die willen werken aan hun eigen vitaliteit (natuurlijk maak je dan gebruik van een speciaal tarief voor de seminars).

Je ontvangt ook als een van de eerste een e-mail als er nieuwe seminar/masterclass online is geplaatst.

Meld je aan

Meld je aan voor de seminars/lezingen door op een van de onderstaande data te klikken.

Sorry, but we do not found any event to show here.

Sprekers

Tamara Kern

Communicatie coach / Yoga docent / NLP master

Tamara Kern is werkzaam bij de politie en werkt daarnaast nog als oprichtster, trainer & coach bij Kern Fundamentals.

Ze is ooit 14 jaar geleden begonnen in de fitnessbranche. Dit is waar voor haar de basis lag als personal / revalidatietrainer en bewegingsspecialist bij fysiotherapiepraktijken. Ze heeft in de loop der jaren verschillende opleidingen gevolgd zoals; NLP (practitioner & master), verbindende communicatie, positieve en Tibetaanse Boeddhistische psychologie, heartcoherence en mindfulness om de body te verbinden aan de mind. Daarnaast is ze tevens Yoga docent.
Tamara is door haar ervaring en opleidingen specialist op de onderwerpen stressmanagement en communicatie. Ze is een graag geziene gastspreker bij ‘Inspiratoren’ en ze verzorgd uitstekende seminars en masterclasses met betrekking tot deze onderwerpen.
Ze is sterk in waarnemen, communicatie en is oplossings- en resultaatgericht. Daarbij neemt ze deelnemers mee vanuit het hoofd naar het lijf om zo meer balans te creëeren in body, mind, spirit en soul, werk en privé, stress en ontspanning.
Wat Tamara uniek maakt is haar rustige, fijne energie die ze uitstraalt en met zich meebrengt. Ze maakt contact met de ander vanuit haar hart.

“Mijn passie is op een creatieve manier, in verbinding mensen en organisaties bewuster te laten worden, in beweging te brengen en vanuit hun kern te laten groeien. Verbinding, energie en ontwikkeling, daar doe ik het voor!”
Hopelijk tot snel bij een seminar of masterclass.

Adam van Buuren

Leefstijlprofessional

Adam van Buuren heeft een eigen praktijk (Snelherstel) in Maasland, waar hij mensen helpt met pijnklachten, begeleiding in voeding en leefstijl. De zes domeinen die hij hiervoor gebruikt zijn: slaap, ademhaling, voeding, bewegen, stress en het immuunsysteem.

Hij is zo’n 10 jaar geleden begonnen met de opleiding HBO Sport en Bewegen en is hier later voor afgestudeerd als Leefstijlprofessional. Tijdens deze opleiding kreeg hij steeds meer passie voor gezond en pijnvrij leven en is hij vele cursussen en opleidingen gaan volgen om mensen zo goed mogelijk hiermee te kunnen helpen. Onder andere de 6 domeinen cursus van Physis Academy, opleidingen van Overload Worldwide en Musclenerds (Australië). En de komende jaren zullen er nog velen volgen!

Adam is door zijn opleidingen en ervaring gespecialiseerd in het verhelpen van chronische pijnklachten, energieproblemen, slaapproblemen en darmproblemen.

‘Ik vind het heel erg leuk om de verbanden te herkennen tussen de verschillende domeinen waar ik mee werk. Veel mensen voelen zich niet fit of hebben pijn doordat er problemen zijn om 1 of meerdere van deze domeinen. Door hier aan te werken is er onwijs veel (en snel) resultaat te halen bij complexe problemen. Dat vind ik fantastisch!”

Recensies