2CoachMe Academy

We zijn een coachbedrijf waar de inspiratie en de beleving voorop staan in de motivatie om fysiek en mentaal fit te worden en te blijven. Met de focus op fysieke en mentale winst.

Mentale en fysieke fitheid heb je nodig om op topniveau te presteren, weerbaar te zijn voor tegenslagen die je tegenkomt op je pad en optimistisch te kunnen blijven denken.
Je zou kunnen zeggen dat dit jouw preventieve en actieve verdedigingssysteem is.

De coach is de bewustmaker en inspirator voor jouw veranderwens, zonder bewustwording geen kennis om af te wegen en hierop doordachte beslissingen te kunnen maken.
Creëer je eigen visie op jouw vitaliteit door te groeien en open te staan voor nieuwe inzichten.

 

Maak kennis met de coaches:

Wout van Dooren
Mental Coach / Oprichter

Even voorstellen, mijn naam is Wout van Dooren en ben 37 jaar.
Samen met mijn vrouw en 2 kinderen woon ik in Vlaardingen en geniet ik erg van het stadsleven. Ik ben gek op sporten en coachen, dit is dan ook wel terug te zien in de grondhouding van 2CoachMe.
Een aantal jaren geleden is mijn passie voor het ondernemen begonnen Naast dat ik de oprichter ben van 2CoachMe ben ik zelf nog werkzaam bij defensie als instructeur en coördinator. Bij verschillende operationele- en opleidingseenheden heb ik veel ervaring opgedaan in de fysieke en mentale grenzen van de mens.

Joran de Bruijn
TRAINER

Van jongs af aan ben ik een nieuwsgierig en sportief type die graag in de buitenlucht te vinden is.
Het interesseert mij enorm hoe sport invloed heeft op ons simpele toch ingewikkelde brein en lichaam.
Vandaar dat ik veel waarde hecht aan de fysieke en mentale ontwikkeling om zo nog meer te leren over mijzelf, maar ook van jullie leden!
Ik ben werkzaam bij de Koninklijke Marechaussee en volg naast mijn normale werk een personal trainer opleiding. Tot snel!
 

Thomas van der Vliet
Vitaliteitscoach / Trainer

Mijn naam is Thomas, 26 jaar en als geboren Vlaardinger woon ik nu in Rotterdam. Ik sport bijna elke dag & mijn hoofd is altijd op zoek naar nieuwe innovatieve methodes, manieren & kansen om dingen te verbeteren. Stilzitten is dan ook mijn uitdaging!

Na een aantal jaar op kantoor te hebben gewerkt aan innovatieve reisconcepten besloot ik 2 jaar geleden gehoor te geven aan een andere passie: gedrag, vitaliteit en persoonlijke groei. Tijdens mijn opleiding tot geaccrediteerd Leefstijlcoach begon de huidige tijd met de constante prikkels en de drang naar het bereiken van het ‘hoogst haalbare’ mij nog meer te intrigeren.

Saskia Barendregt
Stress & Burnoutcoach / mindfulnesstrainer

 

20 jaar geleden begon ze in het onderwijs waar de zaadjes werden geplant op het gebied van werken met groepen, individueel begeleiden en gesprekstechnieken, maar vooral het creëren van een omgeving om te kunnen groeien en leren als mens.  De afgelopen 20 jaar bestonden uit het volgen van de opleidingen tot Mindfulnesstrainer en Gelukscoach. En trainingen/ cursussen op het gebied van psychologie, pedagogiek, coachen, gesprekstechnieken, heartfulness, mindful parenting , yoga, mediteren, hartcoherentie, hoog sensitiviteit en burn-out.
Ze verzorgd bij 2CoachMe Academy met veel bevlogenheid de MindFitness.
 
Waarom ik doe wat ik doe!  
De kunst van het leven heeft mij altijd geïntrigeerd.  
 

Het vergroten en verspreiden van bewustzijn, compassie, vertrouwen,(mentale) gezondheid, geluk en vanuit je eigen kracht leven, is wat mij gelukkig maakt.’

 

Marianne Schram
Transformationeel coach / Yogadocent

Naast mijn transformationele (team)coach & trainer opleidingen ben ik aansluitend diverse yoga teacher trainingen gaan volgen. 

Ik integreer de aandacht voor ademhaling, energie en compassie in mijn coaching, trainingen en natuurlijk in mijn yogalessen bij 2coachme; verdiepend en waardevol.

Want juist wat zich afspeelt in je lichaam duwen we vaak onbewust weg. Luisteren naar je lichaam, verbind je met het hier en nu. En dat geeft ruimte voor zachtheid en kracht!

Ik kies voor een bewuste start van de dag, sta vaak wat eerder op dan mijn dochters (wat niet heel moeilijk is met pubers;-) en mediteer dan, doe wat yoga of ik ga even hardlopen in de polder.
Heerlijk om zoveel meer balans te voelen tussen body, mind & soul. Jezelf tijd geven zie ik als een waardevol geschenk. Het geeft mij energie en focus om te creëren waar ik voor sta.
En dat neem ik dan weer mee in de yogalessen voor jou!