2CoachMe Academy

We zijn een coachbedrijf waar de inspiratie en de beleving voorop staan in de motivatie om fysiek en mentaal fit te worden en te blijven. Met de focus op fysieke en mentale winst.

Mentale en fysieke fitheid heb je nodig om op topniveau te presteren, weerbaar te zijn voor tegenslagen die je tegenkomt op je pad en optimistisch te kunnen blijven denken.
Je zou kunnen zeggen dat dit jouw preventieve en actieve verdedigingssysteem is.

De coach is de bewustmaker en inspirator voor jouw veranderwens, zonder bewustwording geen kennis om af te wegen en hierop doordachte beslissingen te kunnen maken.
Creëer je eigen visie op jouw vitaliteit door te groeien en open te staan voor nieuwe inzichten.

 

Maak kennis met de coaches:

Wout van Dooren
Mental Coach / Oprichter

Even voorstellen, mijn naam is Wout van Dooren en ben 37 jaar.
Samen met mijn vrouw en 2 kinderen woon ik in Vlaardingen en geniet ik erg van het stadsleven. Ik ben gek op sporten en coachen, dit is dan ook wel terug te zien in de grondhouding van 2CoachMe.
Een aantal jaren geleden is mijn passie voor het ondernemen begonnen Naast dat ik de oprichter ben van 2CoachMe ben ik zelf nog werkzaam bij defensie als instructeur en coördinator. Bij verschillende operationele- en opleidingseenheden heb ik veel ervaring opgedaan in de fysieke en mentale grenzen van de mens.

Wouter van Sligtenhorst
Coach / TRAINER

Even voorstellen, mijn naam is Wouter van Sligtenhorst en ben 39 jaar.
Ik woon in Vlaardingen en verzorg op de woensdagavond als coach de training.
Ik ben hiernaast ook werkzaam bij de Koninklijke Marechaussee als trainer van de vaardigheid die de collega’s moeten kennen en kunnen op straat. Denk daarbij aan de aanhoudprocedures op elk mogelijke wijze, maar ik wil hen ook scherp houden met betrekking tot de regels die daarbij gelden. Coaching en inzicht geven zijn hierin een belangrijk onderdeel.

Thomas van der Vliet
Vitaliteitscoach / Trainer

Mijn naam is Thomas, 26 jaar en als geboren Vlaardinger woon ik nu in Rotterdam. Ik sport bijna elke dag & mijn hoofd is altijd op zoek naar nieuwe innovatieve methodes, manieren & kansen om dingen te verbeteren. Stilzitten is dan ook mijn uitdaging!

Na een aantal jaar op kantoor te hebben gewerkt aan innovatieve reisconcepten besloot ik 2 jaar geleden gehoor te geven aan een andere passie: gedrag, vitaliteit en persoonlijke groei. Tijdens mijn opleiding tot geaccrediteerd Leefstijlcoach begon de huidige tijd met de constante prikkels en de drang naar het bereiken van het ‘hoogst haalbare’ mij nog meer te intrigeren.

Saskia Barendregt
Stress & Burnoutcoach / mindfulnesstrainer

 

20 jaar geleden begon ze in het onderwijs waar de zaadjes werden geplant op het gebied van werken met groepen, individueel begeleiden en gesprekstechnieken, maar vooral het creëren van een omgeving om te kunnen groeien en leren als mens.  De afgelopen 20 jaar bestonden uit het volgen van de opleidingen tot Mindfulnesstrainer en Gelukscoach. En trainingen/ cursussen op het gebied van psychologie, pedagogiek, coachen, gesprekstechnieken, heartfulness, mindful parenting , yoga, mediteren, hartcoherentie, hoog sensitiviteit en burn-out.
Ze verzorgd bij 2CoachMe Academy met veel bevlogenheid de MindFitness.
 
Waarom ik doe wat ik doe!  
De kunst van het leven heeft mij altijd geïntrigeerd.  
 

Het vergroten en verspreiden van bewustzijn, compassie, vertrouwen,(mentale) gezondheid, geluk en vanuit je eigen kracht leven, is wat mij gelukkig maakt.’

 

Marianne Schram
coach / yoga docent

Naast mijn transformationele (team)coach & trainer opleidingen ben ik ook yogateachertrainingen gaan volgen.

Ik integreer de aandacht voor ademhaling, yoga, mindfulness, energieën en compassie in mijn coaching en trainingen. Verdiepend en waardevol.

Ik kies voor een bewuste start van de dag, sta vaak wat eerder op dan mijn dochters (wat niet heel moeilijk is met pubers 😉 en doe dan meditatie, yoga of ga even hardlopen in de natuur.

Heerlijk om zoveel meer balans te voelen tussen body, mind & soul.
Jezelf tijd geven zie ik als een waardevol geschenk.

Het geeft mij energie, creativiteit en focus om te creëren waar ik voor sta.

Marianne verzorgt met veel plezier en energie de MindFitness.