Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

MindfulSUPport 10-06

10 juni 2021 @ 08:00 - 17:00

MindfulSUPport

Bij de Mindfull SUPport wandeling beginnen we met een mindful wandeling door het mooie natuurgebied van de Broekpolder. We wandelen in stilte en beleven de natuur met al onze zintuigen. Lichaam en geest komen helemaal tot rust.

Ergens halverwege worden we aan de kant van het water opgewacht door Wout van Dooren van SUP Vlaardingen. Hij gaat jullie het SUPPEN introduceren.

SUP staat voor Stand Up Paddling en is makkelijk aan te leren. Het varen met een SUP over het water en door de natuur is heel mindful. Het is namelijk lastig om aan stressvolle zaken te denken als je in balans op een board staat. Het ontlast een deel van het hoofd waarmee je nadenkt. De hersenschors komt tot rust als je beweegt en het emotionele brein komt tot bloei. Er komen gevoelens en fijne gedachtes door vrij. Kortom even geen tijd voor gepieker en daarnaast een mooie combinatie van inspanning en ontspanning. Voor meer informatie over SUPPEN in het algemeen zie: www.2coachme.nl, tevens de bron van info over SUP.

Na een 45 min in op de SUP te hebben gestaan is het tijd voor een lekker drankje en een gezonde snack. Na een korte pauze zetten we onze wandeling weer voort. Na deze toch wel (in)spannende tocht gaan we nog eenmaal met de aandacht naar binnen. De wandelcoach heeft nog een inspirerende oefening voor het laatste gedeelte van de wandeling, waaraan je ook wat ondersteuning of support hebt in het dagelijkse leven. Vervolgens wordt de wandeling afgesloten.

Datum: 10-06
Tijd: 19:00 – 21:15
Verzamelpunt: Johanna Naberkade 40

Nog 5 plekken beschikbaar.
Groepsgrootte is afhankelijk van de op dat moment geldende regels.

Door te bestellen ga je akkoord met de algemene voorwaarden en ben je op de hoogte van het COVID-19 protocol. Overige informatie krijg je per mail.

Gegevens

Datum:
10 juni 2021
Tijd:
08:00 - 17:00
Evenement Categorieën:
,
Site:
https://www.laceiba.nl/thema/#!/Wandeling-Mindful-SUPport-10-juni/p/138079415/category=0

Locatie

Johanna Naberkade 40
Johanna Naberkade 40
Vlaardingen,